«Суд» у Криму арештував іще чотирьох українських моряків

630_360_1514464397-1884

В окупованому Сімферополі суд заарештував на два місяці захоплених російськими прикордонниками співробітника СБУ Андрія Драча, капітана 3 рангу Володимира Лісового, моряка Андрія Шевченка та старшого матроса «Нікополя» В'ячеслава Зінченка.

Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк на своїй сторінці в Facebook.

«Київський районний суд Сімферополя заарештував на два місяці затриманих російськими прикордонниками 7-го управління оперуповноваженого Головного управління військової контррозвідки СБУ старшого лейтенанта (так представлений на відео «допиту», яке розповсюдила ФСБ) Андрія Драча і капітана 3 рангу Володимира Лісового», - написав він.

Крім того, за словами журналіста, Київський райсуд Сімферополя на два місяці заарештував українського моряка Андрія Шевченка та старшого матроса «Нікополя» В'ячеслава Зінченка.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації вчинили агресивні дії проти трьох українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса в порт Маріуполь Азовського моря. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі в Керченській протоці і більше 20 моряків.

Росія оголосила про намір судити 24 затриманих українських моряків за нібито незаконний перетин державного кордону.

У вівторок, 27 листопада, суд в Криму заарештував на два місяці 15 моряків. Другій групі українських моряків почали обирати «запобіжний захід» в середу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: