У Львові відбудеться благодійна вечірка до Дня святого Миколая: деталі

25542770_1338868026259493_8416313592684520605_o

19 Грудня 2018 року о 19.00 в нічному клубі "Picasso" відбудеться урочисте завершення акції „Миколай про тебе не забуде!” у 2018 році.

Як повідомляють організатори, на благодійному концерті «МИКОlike ФЕСТ» завершення однієї з найчарівніших акцій разом з волонтерами та гостями святкуватимуть гурти LIRWAK, Хрущі, Troye Zillia та Покидьки.

На кошти виручені від попередньо проданих квитків будуть закуплені солодощі, іграшки, засоби гігієни на канцелярське приладдя для подарунків до дня Святого Миколая для 2800 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин міста Львова.

Настрій створюватимуть львівські гурти:

LIRWAK – це молодий гурт, який створює власне звучання, поєднуючи електронну музику із звуками народних інструментів та лірикою із забутих пісень. Митці впевнено ліплять до купи брейкбіт з гуцульскими дудами, а колісну ліру з трембітами міксують із дабстепом.

"Хрущі" - це квартет талановитих та самобутніх артистів. Формація поєднує унікальні надбання: цілюща перкусія, екзотичний казу, заворожуюча гітара, наповнені змістом пісні і магічний вокал, а ще абсолютна природність і весела вдача. Музиканти виконують авторську музику в акустичному форматі, пишуть пісні в стилях співаної поезії, акустичного року, мають пісні в стилі реггі та блюзу.

Troye Zillia - арт фольк гурт, який вдало презентує українську культуру на сценах України, східної та центральної Європи і постійно дивує слухачів своїм нетиповим трактуванням народної музики. Сучасні турецькі, єгипетські та латиноамериканські ритми, під які просто нереально всидіти на місці, витонченість, загадковість бандури та п'янке і водночас басове джазове звучання клавішних. Troye Zillia надають українським народним пісням друге дихання.

Покидьки - львівський гурт, що грає блюз, кантрі та рок-н-ролл власного виробництва.

Квитки можна придбати за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: