У Золочеві відкрили оновлений районний суд (фото)

15435743275c011337b0b70
Фото: ЛОР

Сьогодні, 30 листопада, після реконструкції урочисто відкрився Золочівський районний суд Львівської області.

Про це повідомили в прес-службі ЛОР.

Зазначається, що в урочистій церемонії відкриття взяли участь голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, керівництво ЛОДА, представники місцевої влади, голови та судді місцевих судів м. Львова та Львівської області.

На початку відбулася церемонія перерізання стрічки, опісля священнослужителі освятили будівлю.

«Відкриття оновленого приміщення цього районного суду – це великий прорив. Я особисто пам’ятаю, як я колись, відвідуючи Золочівський район, бачив, у якому поганому стані знаходилося це приміщення. Сьогодні ми тут бачимо абсолютно іншу ситуацію – комфортні умови для роботи та проведення усіх необхідних процесуальних дій. Правосуддя має здійснювати в належних умовах», – зазначив під час виступу Олександр Ганущин.

Золочівський районний суд Львівської області розміщений в двох приміщеннях, у якому здійснено реконструкцію: проведено капітальний ремонт внутрішніх приміщень, зроблений вестибюль з контрольно-пропускним пунктом, камери для підсудних, окремий вхід для конвою, окремий заїзд та майданчик для спеціального транспорту конвою. Повністю облаштована прибудинкова територія, майданчик для транспорту відвідувачів та працівників суду та пандус для людей з інвалідністю при вході.

Так виглядав до реконструкції Золочівський районний суд:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: