Львівська поетеса Оксана Винницька презентувала альбом «Крила»

DSC_0025_1543601969_800x532_1_0
Фото: прес-служба ОДА

Вчора, 30 листопада, у Львівській національній філармонії поетеса, співачка та композиторка Оксана Винницька презентували свій альбом «Крила».

“Нині ми насолоджуємось творчістю людини, яка є справжнім патріотом України, людини, яка у 2014-15 роках, коли російський чобіт став на нашу землю, зробила свій вибір на захист української держави. Оксана Винницька перемогла темряву і стала воїном світла і ми дякуємо за вашу творчість та патріотизм",– зазначив Олег Синютка.

Очільник Львівщини відзначив композиторку подякою облдержадміністрації, інформує прес-центр ЛОДА.

У межах заходу лунали авторські пісні Оксани Винницької, а також композиції у виконанні Віктора Пашника, Ярослава Барана, Андрія Заліска тощо.

Оксана Винницька народилася у с. Нагуєвичі Дрогобицького району Львівської області. Навчалася в Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка на музично-педагогічному факультеті. У 20 років вона втратила зір через хворобу.

Перша поетична збірка під назвою «Сповідь душі» побачила світ у 2005 році. А у 2008 році вона презентувала другу поетичну збірку «Вічність одного слова» за яку отримала міжнародну премію  ім. Вільгельма Магера в Німеччині.

У творчому доробку Оксани Винницької понад 50 різножанрових пісень та понад 25 сольних концертів у різних містах Західної України.

Окрім своєї творчої діяльності, Оксана Винницька активно займається волонтерською діяльністю. Коштами зі своїх концертів допомагає різним верствам населення. У 2014 та 2015 роках  провела низку благодійних концертів на підтримку поранених воїнів АТО, онкохворих дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: