Львівські патрульні зупинили вночі 14 п’яних водіїв

47139455_1962190157416080_8477779574128640000_n
Фото: Патрульна поліція Львівської області

В ніч з пятниці на суботу патрульні зупинили 14 водіїв, які керували авто в стані сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні вночі, на вулиці Винниченка, патрульні побачили автомобіль Nissan на іноземній реєстрації, який був припаркований посередині дороги. Офіцери підійшли, щоб зробити зауваження, проте водія в транспортному засобі не було. Тоді інспектори зробили коло вулицею та повернулися назад. Цього разу вони побачили, що автомобіль рухається. Водія зупинили та попросили документи. Інспектори запропонували чоловіку пройти перевірку на приладі драгер, результат - 2,5 проміле, що більш ніж в 12 разів перевищує допустиму норму. На водія склали всі необхідні адміністративні матеріали.

На автодорозі Київ-Чоп, патрульні зупинили водія автомобіля Opel, за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів, в автомобіль, який зупинили патрульні, в’їхав транспортний засіб Renault та почав втікати. Інспектори його наздогнали та зупинили. Водій перебував з ознаками алкогольного сп’яніння проте пройти перевірку він відмовився.

На нього склали протокол за нетверезу їзду, за вчинене ДТП, за втечу з місця ДТП та постанову за відсутність всіх необхідних документів водія.На автодорозі у напрямку Жовкви, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого порушив ПРД. Під час спілкування патрульні впізнали чоловіка, оскільки вже оформляли на нього адміністративні матеріали за керування автомобілем в стані сп’яніння. Цього разу водій знов перебував з ознаками сп’яніння проте пройти перевірку відмовився. На нього склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, яка передбачає позбавлення права керування терміном на 3 роки та штраф 20 400 гривень.

На трасі Київ-Чоп, екіпаж поліції зупинив автомобіль BMW на іноземній реєстрації, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з чоловіком, патрульні побачили, що зіниці чоловіка не реагують на світло, координація рухів була порушена, мова - нечітка. Також в водія починалися спонтанні прояви агресії. В офіцерів виникла підозра, що чоловік перебуває під впливом наркотичних речовин та запропонували йому пройти перевірку в медичному закладі. Той відмовився. На водія склали протокол за керування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння.

На вулиці Чорновола, патрульні побачили автомобіль Mazda, який маневрував по всій дорожній частині, різко гальмував та здійснив зіткнення з бордюром. Транспортний засіб повернув на автозаправку. З автомобіля вийшла жінка, яка ледь трималася на ногах. Патрульні встановили її особу та запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Результат - 2.12 проміле, що в 10 разів перевищує допустиму норму. На водія склали протокол за нетверезе керування.

Загалом за ніч, патрульні 4 батальйону виявили та зупинили 14 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: