Обвал даху нової спортшколи: поліція затримала трьох причетних

валдрофжор
Фото: національна поліція

Поліція Київської області затримала директора фірми, що виступила генеральним підрядником, виконроба та підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будування спортивної арени Вишнівської ЗОШ №4.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Вчора, на об’єкті, який здали в експлуатацію півроку тому, обвалився дах прямо під час тренувань.

Коли споруда почала руйнуватися, у залі знаходилося 30 дітей. На щастя, доки арка впала, тренери встигли вивести їх з приміщення. Ніхто не постраждав.

Поліцейські наразі розслідують кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – щодо порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч.1 ст.275), а також привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.5 ст. 191).

Відомо, що переможець відкритих торгів, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, запропонував побудувати спортарену  за 17, 5 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: