Львівські студенти запустили флешмоб на підтримку українських моряків (фото)

IMG_2120

Студенти Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну провели флешмоб на підтримку ЗСУ та виконали марш нової української армії від Олега Скрипки.

Сьогодні, 3 грудня, студенти першого курсу Львівського коледжу виконали марш та передали естафету Львівському коледжу індустрії моди, повідомляє кореспондент Дивись.info.

Як розповів в коментарі журналістам викладач предмету «Захист Вітчизни» Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Анатолій Шевчук, ідея виконати такий марш виникла спільно із дітьми.

«Першочерговою нашою ідеєю було привітати військових, виконавши марш нової української армії з нагоди Дня Збройних сил України - до 6 грудня. Але сталася прикра подія із нашими моряками, тому в підтримку українських моряків ми і тримали власне надписи, які засвідчують нашу повагу до їхньої звитяги.

Наш коледж був початківцем, таким чином ми запустили флешмоб», - пояснив викладач та додав, що хотів би, щоби акція, започаткована львівськими студентами, стала загальноукраїнською.

На захід студенти прийшли з плакатами «Росія – країна агресор», «Крим та Азовське море – українські», «Наші моряки – незламні».

Свою чергою, заступниця директора з виховної роботи Львівського коледжу індустрії моди Київського університету технологій та дизайну Оксана Ходинь відзначила, що для їхніх студентів за честь прийняти цю естафету.

«Звісно ми, як і всі українці, пишаємося нашими військовими, крім того, 6 грудня відзначають День Збройних сил України і так співпало, що така велика трагедія для України, - російський військовий протест проти наших хлопців. Я вважаю, що студенти, як ніхто інший повинні підтримувати, зобов’язані пишатися нашими військовими», - зазначила Оксана Ходинь.

«Ми приймаємо цей флешмоб, який нам передає Львівський будівельний коледж, та передамо його автодорожньому коледжу. Сподіваюся, вони це підтримають», - додала пані Оксана.

Студентка Олена, яка навчається на архітектора, наголосила, що ці події, які зараз відбуваються в Україні, є дуже важливими для всіх.


«Я намагаюся стежити за цим всім. Також нам викладач розповідає часто новини. Я дуже переживаю через те, що відбувається. Цим маршем ми хочемо показати, що ми підтримуємо українських моряків та вони не самі», - сказала Олена.

Крім того, студент Петро розповів журналістам, що бачив у мережі інтернет відео, як російські кораблі підбили український корабель.

«І я вважаю, це неправильно, адже вони проявляють агресію в нашу сторону. Я думаю, що так не повинно відбуватися. Ми хочемо показати, що військові не одні і що їх підтримують та про них знають», - додав студент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: