У Львові та області шестеро людей отруїлися чадним газом, з них троє померли

big__large

У Львові, Рудному на Чишках шестеро осіб отруїлися чадним газом. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

3 грудня, близько 22:00 год., в смт. Рудно Пустомитівського району, на вул. О. Яворницького, отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 особи, які у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у медичні заклади м. Львова, а саме: 27-річний чоловік, 23-річна жінка і 7-річна дитина.

Будинок обладнаний 2-х контурним газовим котлом та газовою плитою. Аварійною бригадою ПАТ «Львівгаз» у будинку виявлено відсутність належної димової тяги. Подачу газу до будинку тимчасово припинено.

Обставини події встановлюються

3 грудня, близько 23:20 год., в с. Чишки Пустомитівського району, у приватному одноповерховому будинку смертельно отруїлися, ймовірно, чадним газом 2 особи: 64-річний чоловік і 63-річна жінка.

Будинок обладнаний ПГ-4 - 2 шт., котел паритетний (примусова витяжка). Подачу газу до будинку припинено.

Обставини події встановлюються

3 грудня, близько 21:50 год., до аварійної служби ПАТ «Львівгаз» надійшло звернення від дочки власниці квартири про наявність характерного запаху газу у квартирі по вул. Пекарській у Львові (одноповерховий будинок, обладнаний газовою колонкою, газовою плитою, та кахельною пічкою). По прибуттю аварійної служби ПАТ «Львівгаз», у присутності представників НП, у квартирі виявили тіло власниці будинку 1934 року народження без ознак насильницької смерті. Подачу газу до квартири тимчасово припинено.

Обставини та причина смерті встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: