Українофоба Охлобистіна не пустили на Тиждень російського кіно в Лондоні

105022

За рішенням британського уряду поплічника терористів «ДНР» актора Івана Охлобистіна не пустили ні на один із заходів Тижня російського кіно в Лондоні.

За рішенням британського уряду поплічника терористів «ДНР» актора Івана Охлобистіна не пустили ні на один із заходів Тижня російського кіно в Лондоні, інформує Цензор.НЕТ.

«Я не знаю, чесно кажучи, для мене ця ситуація в новинку в силу геополітичних змін. Тому я вважаю за краще не розбиратися, я існую в середовищі своїх колег, професіоналів, і мені цього цілком достатньо», - передає його слова РЕН-ТВ.

У Лондоні демонструвався фільм з його участю «Тимчасові труднощі».

Представник актора Максим Брусніцин пояснив, що заборона на його появу на заходах Тижня російського кіно ніяк не пов'язаний з українськими активістами, які вимагали не пускати Охлобистіна.

«Оскільки Іван свого часу висловлювався про геїв, вони попросили організаторів, щоб не порушувати їх толерантність, щоб Іван утримався від відвідин. Ті люди не мають до цього ніякого відношення», - заявив він.

Раніше депутат Верховної Ради Антон Геращенко звернувся до прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей з вимогою відмовити в допуску на територію Британії «мракобісу» Івану Охлобистіну, зазначивши, що дозвіл на в'їзд цьому акторові, поплічнику терористів «ДНР», буде політично суперечливим і попросив роз'яснити позицію Британії в рамках цього питання.

Відзначимо також, що в 2016 році Головним слідчим управлінням СБУ було відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення Охлобистіним І.І. злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: