Їдь і кайся: у Польщі до Різдва мали запустити потяги зі сповідальнями

8a718dbc-3d20-4b33-9030-ead2048774b1

У поїздах регіональної залізничної мережі на південному сході Польщі хотіли запустити поїзди, в яких можна буде сповідатися. Все, щоб громадяни Польщі зустрічали Різдво «з чистою душею».

Про це пише Еспресо.ТВ з посиланням на польське видання Gazeta Krakowska.

З 21 по 24 грудня пасажирам кількох поїздів Малопольської залізниці пропонували сповідатися, не виходячи з вагона. Захід планувався для тих, «хто може не встигнути зайти в церкву перед Різдвом».

Представники залізничної компанії сподівалися, що маршрут з мобільними сповідальнями знайде популярність у місцевих жителів, оскільки в зазначеному регіоні завжди проживало дуже релігійне населення.

Однак коли поляки з цікавості вже почали замовляти квитки на обрані маршрути Малопольської залізниці, виявилося, що акція не відбудеться через надто великий резонанс у «кровожерливих ЗМІ», пише Buzz.gazeta.

На офіційному каналі Малопольської залізниці на Facebook з'явився запис, в якій представники компанії визнають, що після новинного шквалу вони обговорили питання акції, але ніхто не вжив жодних обов'язкових кроків в цьому напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: