Маски, зброя, вибухівка: на Київщини затримали банду, яка пограбувала громадян Туреччини (фото, відео)

47489358_10218369755497692_46327239536541696_n

Поліцейські Київщини затримали чотирьох причетних до розбійного нападу на громадян Туреччини.

Наразі за п’ятьма столичними адресами правоохоронці проводять обшуки. Серед вилученого – зброя, вибухові пристрої, набої, тактична форма, маски, державні автомобільні номери, нашивки та шеврони.

Про це повідомили в Нацполіції України.

Нагадаємо, кілька місяців тому на перехресті у селі Луб’янка (Бородянський район) дві іномарки заблокували рух автомобілю «Мерседес-Бенц», в якому перебували двоє іноземців та житель передмістя столиці. Погрожуючи пістолетом, зловмисники поклали людей на землю та викрали з салону авто 20 тисяч доларів США, після чого зникли в невідомому напрямку.

Наразі підозрюваних у злочині затримано, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що найстаршому розбійникові – 55 років, наймолодшому – близько 30.

Триває розслідування в рамках кримінального провадження за ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмисникам загрожує від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Поліція перевіряє їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території регіону.

Натомість речник НПУ Артем Шевченко написав: «Чотири розбійники з великої дороги. Із наколотим Христом на тілі для форсу бандитського. Численними наліпками «СБУ» на одяг, номерними знаками на авто та іншими документами для введення в оману жертв своїх нальотів. Із масками Путлєра, мабуть, для патріотичного гумору. Автоматом Калашникова, що не значиться за обліками, та чотирма ручними гранатами».

Він зазначив, що завтра обиратимуть лиходіям запобіжний захід у суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: