У Львові стартували Всеукраїнські ігри з єдиноборств (відео)

__1544026562_613x313.69483568075_3_0
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 5 грудня, у Палаці спорту «Галичина» відбулось урочисте відкриття Всеукраїнських ігор з єдиноборств – Ukrainian Combat Games 2018.

Як пише прес-служба ЛОДА, у 2018 році такі змагання відбуватимуться вдруге і передбачають шість поєдинків з джиу-джитсу, самбо, кіокушинкай карате, боротьби на поясах Алиш, карате та фрі-файту.

За нагороди змагатимуться провідні спортсмени України, зокрема чемпіон Всесвітніх ігор 2017 року з карате, який тричі очолював рейтинг змагань K1 Premier League Станіслав Горуна, а також чемпіон Всесвітніх ігор 2017 року з джиу-джитсу, чемпіон Європи 2017 року та чемпіон світу серед молоді 2017 року Богдан Мочульський.

У програмі змагань передбачені показові виступі представників черліденгу, ушу, хортингу, капоейро та айкідо.

Зазначимо, що цей Всеукраїнський проект організований під патронатом громадської організації «Спортивний комітет України».

Довідково:

Ukrainian Combat Games – це мультиспортивний шоу-турнір, де на одній арені збираються кращі представники бойових мистецтв. Всеукраїнські ігри єдиноборств беруть свій початок з 2011 року, коли було проведено перший турнір подібного формату. Саме Україна стала першою державою, в якій провели національний формат Всесвітніх ігор з бойових мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: