Вийшов епічний тизер історичного бойовика «Захар Беркут» (відео)

814506

У художньому фільмі покажуть, як карпатські мисливці на чолі з Захаром Беркутом зупинили навалу монголів.

У мережі з'явився перший тизер до історичної драми «Захар Беркут», знятої українським режисером Ахтема Сеітаблаєва.

«Історія Захара Беркута – про кожного з нас. Вона змушує замислитися над тим, що ми робитимемо, коли наш спосіб життя опиниться під загрозою. Чи ми будемо тікати, чи будемо боротися та відстоювати те, у що віримо?» – прокоментував Роберт Патрік, який зіграв головну роль у фільмі.

Роберт Патрік – американський актор, відомий за ролями робота Т-1000 у фантастичному бойовику «Термінатор 2: Судний день», агента Джона Доггетта в телесеріалі «Секретні матеріали» і Бака у фільмі «Від заходу до світанку 2: Криваві гроші Техасу».

За сюжетом, події відбуваються у 1241 році. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя.

Однак вночі кілька місцевих мисливців – брати Беркути – потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

У широкий прокат стрічка вийде 10 жовтня 2019 року. Фільм виробляють Kinorob та Cinema Day за підтримки Держкіно.

Зйомки пройшли влітку цього року неподалік Синевірської Поляни на Закарпатті й під Києвом. У роботі взяла  участь міжнародна акторська команда з України, США, Великобританії, Казахстану та Монголії. До знімальної команди приєдналися голлівудські колеги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: