Без води, їжі, повітря: Marvel показала перший трейлер «Месники. Кінець гри»

815204

Marvel опублікувала перший трейлер одного з найочікуваніших фільмів «Месники: Кінець гри». Прем'єра стрічки запланована на 2 травня 2019 року.

Відео опубліковано на офіційному каналі Marvel в YouTube.  Трейлер показує наслідки боротьби з Таносом в «Війні нескінченності» і стан супергероїв.

У «Війні нескінченності» Танос знищив половину населення Всесвіту, включаючи багатьох супергероїв Marvel. У новому ролику показують Залізну людину, що дрейфує у космосі без води, їжі, повітря та з мінімальними шансами на виживання.

Також можна побачити Соколине Око і Людину-мураху, який у фільмі «Людина-мураха і Оса" потрапив в квантовий світ - і не міг звідти вибратися. Його друзі також постраждали від каменів нескінченності.

Фільм завершить третю фазу кінематографічного всесвіту за коміксами студії. Попередня частина «Месників», «Війна нескінченності», побила декілька касових рекордів, наприклад, швидше за всіх зібрала мільярд доларів у світовому прокаті і зайняла четверту сходинку за зборами серед усіх картин в історії - поступаючись тільки «Аватару», «Титаніку» і «Пробудження сили».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: