Виконком вдруге дозволив будувати сміттєпереробний завод у Львові

10-Plastova13-Zelene-misto-3

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив нові містобудівні умови і обмеження на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Попередні містобудівні умови, видані виконкомом ще у квітні, зараз оскаржуються в суді мешканцями Знесіння та Кривчиць.

За словами директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, це не є перешкодою для видачі нових умов, тим більше, що вони містять технічні уточнення.

«Рішення щодо містобудівних умов і обмежень є предметом спору у суді, враховуючи технічні моменти, обставини того, як воно приймалось на засіданні виконкому. Судової заборони розглядати цей проект рішення немає, він не є предметом спору у суді. Згідно з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» за заявою замовника будівництва можуть бути видані нові містобудівні умови та обмеження або внесені зміни в існуючі. Я розумію, що оскільки зараз відбуваються тендерні процедури, виникла потреба в уточненні технічних параметрів, тому «Зелене місто» й звернулося. У нас немає ніяких підстав не розглядати це звернення» − пояснила Гелена Пайонкевич.

Нові містобудівні умови видані на дві земельні ділянки площею 6,7 га та 2,9 га. Вонри належать до категорії земель промисловості, і розташовані у зоні В-2 – виробництв ІІ класу шкідливості відповідно до зонінгу Личаківського району. Функціональне призначення ділянок − для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Гранично допустима висота будівель – 20 м. Максимальний відсоток забудови ділянки - 80%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: