Львівські рятувальники розповіли про ситуацію на автодорогах і перевалах області

maxresdefault
Фото: відкриті джерела

Оперативні дані про метеорологічну обстановку та стан автомобільних доріг на 06:00 год. 8 грудня.

Про це інформують в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

За інформацією рятувальників, по державних та місцевих дорогах проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: від -3°С до +2°С, працюють (чергують) 69 (72) осіб та 27 (60) одиниць техніки.

Ситуація на перевалах: 

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: -1°С, працюють (чергують) 1 (1) особа та 2 (0) одиниці техніки;
Ужоцький: проїзд забезпечено, сніг, дощ, покриття – мокре, температура: -3°С, працюють (чергують) 4 (3) особи та 0 (3) одиниць техніки;
Орявський: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: 0-1°С, працюють (чергують) 3 (0) особи та 2 02) одиниці техніки.

Метеорологічна обстановка. Фактична погода: хмарно, дощ, вітер південно-західний 3-8 м/с. Температура повітря від 2°С морозу до 2°С тепла.

За прогнозами метеорологів у Львівській області: хмарно, часом опади (дощ, подекуди з мокрим снігом). Вночі та вранці по півдню території місцями сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі від 3°С морозу до 2°С тепла , вдень 1 – 6°С тепла.

У Львові: хмарно з проясненнями, часом опади, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі від 1°С морозу до 1 °С тепла, вдень 3 – 5 °С тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: