День благодійництва: як долучитися до доброї справи

help

Бути благодійником не обов'язково у будь-яке свято, чи у День святого Миколая. 

До Дня благодійництва ІА Дивись.info зібрала для вас перелік п'яти благодійних фондів, до яких можна долучитися у будь-який час та стати корисними для потребуючих.

Благодійний фонд «Відкрите серце»

Благодійний фонд, відомий також як Львівський центр підтримки осіб із загальними розладами розвитку «Відкрите Серце» - організація заснована Ігорем Островським у 2005 році в місті Львові для надання фахової допомоги особам із загальними розладами розвитку та підтримки сімей у яких вони живуть.

Діяльність фонду спрямована на психологічну, педагогічну та соціально-побутову реабілітацію аутичних дітей. Також спеціалісти фонду та спеціально підготовлені волонтери надають консультацій неповносправним особам та членам їхніх сімей.

У Львові діє центр денного перебування для групи з 8 дітей з аутизмом. Налагоджена робота методично-інформаційного пункту для батьків та центру підтримки родин.

Також благодійний фонд надає цим родинам гуманітарну допомогу. Члени фонду впроваджують власні наукові методичні розробки по роботі з аутичними дітьми.

В рамках діяльності Благодійного фонду «Відкрите Серце» забезпечується практики для 30-ти студентів Львівського національного університету ім. І. Франка, Львівського університету «Львівська політехніка», Українського Католицького Університету.

Адреса: Львів, вул. І. Пулюя, 27/3 корпус,

тел. (032) 264-04-29, моб. 066 522 5550.

Сторінка благодійного фонду у Фейсбук. Деталі та як долучитися - за посиланням.

Благодійний фонд «Крила надії»

Благодійний фонд «Крила надії» входить в «Українську Відкриту Асоціацію організацій, груп та осіб які працюють з онкохворими дітьми».

За період існування, організацією проведено ряд суспільних гуманітарних акцій та заходів, щодо допомоги тяжкохворим дітям.

БФ «Крила надії» має практичний досвід вирішення низки проблем онкохворих дітей та їх сімей. Допомога впроваджується як через збір коштів для конкретної недужої людини чи у реабілітаційній програмі занять з важкохворими дітьми у лікарнях, так і при закупці для пацієнтів необхідного медичного обладнання та препаратів.

За останній рік благодійним фондом «Крила надій» буда надана цільова адресна допомога 20 родинам, розпочато низку довготривалих проектів, зокрема, створення «СОС фонду» - збір коштів і медичних препаратів на випадок екстрених потреб в препаратах, системне проведення творчих занять у гематологічному відділенні ЛОДСКЛ
та допомога сім'ям після завершення осоновного курсу лікування.

Електронна адреса фонду - [email protected].

Дитяча онкологія - Марина Анісімова - 050-370-90-02,

Орфанні захворювання - Соломія Яким'юк - 067-323-25-50.

Офіційна сторінка фонду: http://krylanadiyi.org.ua/.

Сторінка у Фейсбук - https://www.facebook.com/krylanadiyi.org.ua.

Благодійний фонд «Таблеточки»

Таблеточки - благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними заховрюваннями в Україні.

Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає необхідними медикаментами 17 онковідділенням по всій Україні.

2500 дітей отримали допомогу фонду на суму понад 134 млн гривень.

Як долучитися та більше фнформації можна дізнатися на офіційному сайті фонду.

Благодійна установа «Навчально-реабілітаційни центр «Джерело»

Надає якісні сімейно центровані послуги для максимальної кількості дітей та молоді з особливими потребами і дітей з групи ризику в Україні.

Комплекс послуг включає консультації, денний догляд, реабілітаційні програми, які забезпечуються висококваліфікованою міждисциплінарною командою фахівців у співпраці з батьками.

Є інтегратором у суспільство, моделлю послуг для дітей. Формує та впроваджує новітні стандарти соціальних послуг і є ресурсним Центром на регіональному та національному рівнях.

Заснований у 1993 р.

Контакти: +380322273601, [email protected].

Веб сайт: http://www.dzherelocentre.org.ua/.

Благодійний фонд «Щаслива дитина»

Фонд працює в декількох основних напрямках: створення «Щасливих будинків» для прийомних сімей, допомога в сімейному влаштуванні дітей-сиріт, закупівля медичного обладнання в місцеві та обласні лікарні, закупівля ліків та оплата лікування важкохворих дітей як на території України, так і за кордоном, організація і проведення подорожей дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, допомога багатодітним сім'ям і сім'ям-переселенцям, які постраждали від конфлікту на південному сході України.

Фонд заснований у 2007 році.

Контакти: +380504520392, [email protected].

Веб сайт: http://deti.zp.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: