На Львівщині жахлива ДТП: “Лексус” врізався в дерево, двоє загиблих (фото)

47680821_3052019494814538_6486263604738785280_n
Фото: Новороздільський міський сектор ГУ ДСНС України у Львівській області

Напередодні, 08 грудня о 16:44 год. на автодорозі в с. Бориничі Жидачівського району водій автомобіля Lexus не впоравшись із керуванням здійснив зіткнення з деревом.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомляє Новороздільський міський сектор ГУ ДСНС України у Львівській області.

Внаслідок ДТП в автомобілі були заблоковані три потерпілих. Водій та пасажир який знаходився на передньому сидінні від отриманих травм загинули на місці, а пасажир який знаходився на задньому сидінні отримав травми нижніх кінцівок.

Підрозділами ДСНС було проведено деблокування потерпілого та загиблих із транспортного засобу за допомогою аварійно-рятувального обладнання та передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Загалом, за минулу добу на автодорогах Львова та області сталось 55 дорожньо-транспортних пригод, з них дві - з потерпілими.

14 автопригод стались на дорогах області, ще 41 - у Львові. Внаслідок ДТП двоє осіб загинули та двоє - були травмовані.

За наслідками інших ДТП складено 53 адміністративних протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: