Супутникові знімки зафіксували сотні російських танків біля кордону з Україною (фото, відео)

DtuOJmAXQAA55UX-min-800x570
Фото: defence-blog.com

Супутникові знімки з Google Earth, отримані в листопаді, зафіксували сотні російських головних бойових танків на новій військовій базі на околицях Каменськ-Шахтинського.

Про це повідомляє Defence Blog. пише 5 канал.

На знімках видно ряди основних російських бойових танків Т-64 та Т-62М, а також військових вантажівок, артилерійських систем і танкерів. Техніка розміщенна на новій військовій базі у Ростовській області, що у 18 кілометрах від кордону із окупованою частиною Донбаса.

За інформацією портала, фотографії зроблені в листопаді цього року за допомогою Google Earth.

Фото: defence-blog.com

Супутниковий знімок розташування танків РФ біля кордону з Україною//Фото: Defence Blog

Зафіксовані у листопаді російські танки біля українського кордону//Фото: Defence Blog

Водночас, за інформацією офіцера Збройних сил України Анатолія Штефана, Росія переправляє військову техніку через Керченський міст до анексованого Криму. Відео віськовослужбовець опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі, зазначивши, що запис зроблений в суботу 8 грудня. На відеокадрах - перевезення танків.

Раніше, начальник Генерального штабу Віктор Муженко зазначав, що за 18 кілометрів від українського кордону щільно розташоване російське озброєння. Лише за два тижня вересня кількість техніки зросла майже втричі – до 250. Їх Російська Федерація перекинула із Далекого Сходу.

За інформацією начальника Генштабу, загроза вторгнення Росії нині найвища з 2014 року. Накопичення особового складу Російської Федерації фіксують не лише на кордоні з Донецькою та Луганською областями, йдеться й про периметр Присдністров’я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: