Помоліться за єдність православних України, - глава УГКЦ

1544359918_sviatoslav
Інформаційний ресурс УГКЦ

У Чернівцях, напередодні Об'єднавчого собору, Глава Української Греко-Катилицької церкви закликав греко-католиків молитись за православних братів.

Про це після Літургії в Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці заявив Блаженніший Святослав. Повідомляє інформаційний ресурс УГКЦ.

«У суботу, має відбутися Об’єднавчий собор у наших українських православних братів. Хоча ми не беремо участі, як греко-католики, у внутрішніх справах православної спільноти України, але нам не байдуже, як живуть наші брати. Ми обіцяли, що будемо за них молитися. Тому я прошу вас, зокрема цього тижня: помоліться за єдність, за Боже благословення, дар Духа Святого для цього Об’єднавчого собору православних України. Гадаю, вони цього потребують і будуть нам за це дуже вдячні. Відчуватимуть, що греко-католики - їхні єдинокровні брати, які походять з тої самої хрещальної купелі рівноапостольного князя Володимира», - заявив глава УГКЦ.

Також Блаженніший Святослав закликав вірян молитися за українських військових та усіх полонених: «Помоліться за наших військовополонених хлопців. Помоліться за моряків.Помоліться за тих, кого ми не пам’ятаємо, а вони мучаться в російських тюрмах. Помоліться за їхнє спасіння і Божу поміч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: