Депутати визначили зарплати Ганущину та його заступникам

IMG_2735

Депутати Львівської обласної ради погодили умови оплати праці голови обласної ради, першого заступника та заступника голови обласної ради на 2019 рік.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням депутатів, голова ЛОР Олександр Ганущин отримуватиме посадовий оклад згідно зі штатним розписом, надбавку за 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавку за вислугу років у розмірі 15 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років. Крім цього для Олександра Ганущина передбачені  щомісячні премії в розмірі до 100 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час та щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Перший заступник голови облради Андрій Білоус отримуватиме  посадовий оклад згідно зі штатним розписом, надбавку за 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років. Так як і голова ЛОР, Андрій Білоус отримуватиме щомісячно премії в розмірі до 100 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час та щорічну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Заступникові голові ЛОР Володимир Гірняк отримуватиме посадовий оклад згідно зі штатним розписом, доплату за 4 ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років. Для нього теж передбачена щомісячна премія в розмірі до 100 відсотків посадового окладу та допомог для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: