Львів’янка на конкурсі краси виборола титул «TOP of the Universe»

47685743_730972820621327_5967198201218859008_n
Фото з Fb Уляни Оксенюк

Львів’янка Уляна Оксенюк, яка представляла Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт» на Філіппінах, виборола титул  «TOP of the Universe».

«Дуже дякую журі, що саме мені довірили корону і звання MRS TOP of UNIVERSE 2018, адже це дуже відповідальний титул, тому що я тепер входжу до складу журі міжнародного конкурсу краси, а саме: мене делегували на конкурс Women of the Universe, який відбудеться в США 2019.

Один з моїх найголовніших обов'язків: організувати наступного року міжнародний форум за участю титулованих жінок з усього світу у себе на батьківщині. Дуже хочу, щоб саме наше місто приймало гостей! Львів, ви як, готові до цього масштабного престижного дійства?» – написала учасниця конкурсу краси.

Уляна Оксенюк зазначила, що тепер  зобов'язана представляти свою соціальну програму «Відповідального батьківства» та бути мотиваційним спікером в різних куточках світу. Вже погодженні домовленості з Індією та Філіппінами!

«Власне це і є моя найголовніша «корона», – наголосила Уляна Оксенюк.

До речі, корона, яку я отримала Уляна, інкрустована натуральними каменями, бірюзою, створена спеціально для титулу «TOP of the Universe».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: