Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

154965

У вівторок, 11 грудня, Окружний адміністративний суд Києва поновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України.

У вівторок, 11 грудня, Окружний адміністративний суд Києва поновив Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України, передає Обозреватель.

Таким чином, суд визнав, що відсторонення Романа Насірова з посади глави ДФС у березні 2017 року і звільнення 31 січня 2018 року були незаконними. Рішення почало діяти з моменту його оголошення.

Як повідомлялося, з 5 травня 2015 року Роман Насіров очолював Державну фіскальну службу, займаючи одну з ключових посад в економічному блоці української влади. Відомство створили на місці скасованих за часів президентства Віктора Януковича Державної податкової служби і Державної митної служби. Насіров отримав посаду, пройшовши відбір на відкритому конкурсі.

У березні 2017 року Національне антикорупційне бюро України повідомило про затримання Насірова. Сам політик заявив, що вважає справу проти нього замовною.

Нагадаємо, що Роман Насіров подавав позов проти Кабінету міністрів і ГФС. У ньому він вимагав скасувати незаконне рішення Кабміну про звільнення, поновити його на посаді і компенсувати заробітну плату за період неможливості виконувати свої службові обов'язки. В результаті суд постановив виконати всі вимоги в повному обсязі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: