Центр опіки сиріт готовий просити львів'ян викупити будинок задля благодійності (фото)

IMG_2944

Центр опіки сиріт виступив із заявою до депутатів львівської обласної ради, аби ті скасували рішення щодо будинку на вулиці Короленка, 7.

Центр опіки сиріт виступив із заявою до депутатів Львівської обласної ради, аби ті скасували своє рішення щодо будинку на вулиці Короленка, 7.

Про це повідомив керівник Центру опіки сиріт Отець Роман.

"Раніше це був культурний центр, місце допомоги студентам, які могли знайти там прихисток. Зараз - це мертва зона", - зазначає Отець Роман.

 

Як зазначає Отець, в приміщенні цього закладу, де довгий час функціонувала школа-інтернат, зараз діє база Святого Миколая, допомога для дітей-сиріт, військових АТО, та усіх потребуючих.

Втім депутати Львівської обласної ради на черговій сесії прийняли рішення про продаж приміщення на вулиці Короленка, 7 через аукціон. Аби втілити на місці цієї будівлі освітні виховні проекти, Центр опіки сиріт закликає можновладців передати заклад у їхнє користування. Якщо ж депутати не змінять своє рішення, команда Центру опіки сиріт буде змушена звернутись до львів'ян, аби викупити цей заклад. Загалом, для купівлі потрібно близько 30 млн грн.

Нагадаємо, Центр опіки сиріт є релігійною організацією, яка опікується 13 інтернатами Львова, займається проблемами дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей, із шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: