Журнал Time назвав найкращі фото року, три з них пов'язані з Україною

630_360_1544611751-6570

100 знімків з різних куточків планети розміщені на сайті журналу.

«Від трагедії до свята, від перспективних починань до похмурих прощань, ці зображення зафіксували знаменний 2018 рік. Через об'єктиви фотографів ми побачили травмованих студентів, які вийшли з кривавих класних кімнат, і подивилися, як горить Каліфорнія. Ми попрощалися з останнім у світі північним білим носорогом чоловічої статі і подивилися в очі політичним лідерам під час дебатів. Серед негараздів і конфліктів також були моменти натхнення: королівське весілля, яке показало сучасний шлюб; олімпійський спортсмен, що летить з неймовірною швидкістю», - йдеться у підписі до галереї.

Туди потрапили і фото, пов'язані з Україною. Знімок лондонського фотографа Анастасії Тейлор-Лінд, де зображена весільна церемонія в Авдіївці Донецької області.

Фото з українцем Олександром Абраменком, який виграв золото у фіналі з фрістайлу серед чоловіків на зимових Олімпійських іграх в Пхенчхані. Момент стрибка зловив журналіст The New York Times Даг Міллс.

А також юні учасники літнього табору, які сидять в наметі зі своїми гвинтівками і отримують інструкції під час тактичних навчань в селі під Тернополем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: