Кількість жертв внаслідок аварії потяга в Туреччині зросла до дев’яти осіб

59

Кількість загиблих унаслідок аварії швидкісного потяга в Анкарі зросла до дев'яти, ще 47 людей дістали поранення, з них троє перебувають у важкому стані.

Про це повідомляє Укрінформ.

«За останніми даними, в результаті аварії загинули 9 осіб, в тому числі три машиністи потяга, 47 людей поранені, троє перебувають у важкому стані», - повідомили рятувальники.

Вони не виключають, що кількість жертв може зростати, оскільки на місці аварії досі триває рятувальна операція.

Аварія сталася через 6 хвилин після того, як потяг почав свій рух з Анкари до Коньї, що в центрально-південній частині Туреччини, за 260 км на південь від столиці. Місцеве керівництво повідомило відразу після аварії, що швидкісний потяг зіткнувся з приміською електричкою. Пізніше міністерство транспорту вказало, що зіткнення відбулося зі спецпотягом контролю залізничного полотна, який не повинен був знаходитися в зоні руху швидкісного потяга. Після зіткнення потяг врізався у частину конструкції надземного пішохідного переходу, в результаті чого два вагони зійшли з рейок та перевернулися, а частини конструкції переходу обвалилися на вагони.

Генеральна прокуратура Анкари розпочала розслідування аварії.

Як повідомлялося, 12-вагонний потяг, який слідував за маршрутом Анкара-Конья, зіткнувся з приміським потягом та врізався в естакаду. Аварія сталася о 6.30 ранку в районі Єнімахалле, на станції Маршандіз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: