На Львівщині справу заступника мера, підозрюваного в отриманні хабара, відправили до суду

twitter_com_nab_ukr_id24323_650x410_2_650x410

Завершено досудове розслідування стосовно заступника міського голови однієї з міських рад Львівщини, який підозрювався у одержанні 20 тисяч гривень хабара.

По це повідомили у прокуратурі Львівської області.

У ході досудового розслідування встановлено, що цьогоріч, 28 вересня, підозрюваний, діючи з корисливих мотивів, одержав від особи неправомірну вигоду за сприяння в укладенні між міськрадою та підприємцем договору підряду про виконання ремонтних робіт, підписання актів приймання виконаних робіт, а також здійснення оплати за їх виконання.

За клопотанням органу досудового розслідування ухвалою слідчого судді Галицького районного суду м. Львова до фігуранта застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 100 тис грн застави.

На даний час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

У разі доведення вини чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: