На Київщині пройшли масштабні навчання МВС (фото)

10_260

Участь у них взяли близько 1200 правоохоронців з усіх регіонів України.

До навчань залучались представники Національної гвардії України, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Протягом чотирьох днів представники системи МВС відпрацьовували всі можливі надзвичайні події та ситуації аби вчасно відреагувати та захистити громадян України від небезпеки. Варто зазначити, що всі сценарії навчань – це реальні події, які відбувалися в нашій країні протягом року – блокування кордону, захоплення адміністративних установ та автошляхів, мінування будівель та інші.

Новацією цих навчань стало залучення до роботи фахівців із медіакомунікацій, які паралельно відпрацьовували комунікативну компоненту.

Загальна координація відбувалася з Центрального пункту управління силами і засобами, до складу якого входили представники державних органів системи МВС. Кожні три години відбувалась заміна керівників, таким чином кожен з учасників навчань спробував себе в якості керівника оперативного штабу.

Регламентом змагань передбачались наступні елементи:

  • командне подолання смуги перешкод;
  • стрільба з фізичними навантаженнями;
  • орієнтування на місцевості;
  • тактична медицина;
  • подолання мінно-вибухових перешкод.

У змаганнях на кубок міністра МВС зі службово-прикладного та військово-прикладного видів спорту: третю сходинку посіла команда спецпризначення Західного ТУ НГУ, друге – команда Центрального ОТУ НГУ, а перше – команда Східного ТУ НГУ.

Головну нагороду у змаганнях зі стрільб отримала команда  Центрального ТУ Національної гвардії України, друге – Східне ТУ Національної гвардії України, третє - Головне управління Поліції в Київській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: