Небезпечне "селфі" у Львові: батько ураженої струмом дівчини розповів нові подробиці (фото)

Безымянный
Фото: Фейсбук Євгенія Полікарпова

Молода дівчина наразі перебуває у лікарні, її стан важкий.

Як повідомляло ІА "Дивись.Інфо", 13 грудня на залізничній колії в районі станції «Підзамче» у Львові двоє молодих людей, хлопець та дівчина, отримали тілесні ушкодження внаслідок ураження електрострумом.

Речник поліції Львівської області Світлана Добровольська поділилася публікацією Євгенії Полікарпової у Фейсбук з приводу цього жахливого випадку.

Фото: Фейсбук Євгенія Полікарпова

"На фото Любомир. Він у розпачу. Його єдина дочка ледь не вбила себе, хоча він з малечку вчив її правилам безпеки" - йдеться у дописі.

Усі вже написали та прочитали короткі статті про пару студентів, уражених струмом на залізниці. А, коли зустрічаєшся з батьками постраждалих, це вже ціла історія, пише Євгенія. Для рідних вона триватиме ще півроку, поки дітей будуть лікувати.

"Дівчина попросила назвати її Галею, бо не хоче мати дурну славу. Навіть зараз, на лікарняному ліжку, студентка переконує: нічого поганого не зробила. Мовляв, не залазила у потяг, який рухається, просто вирішила залізти на вагон. Мовляв, вона і не забов'язана знати про високу напругу та те, що перебувати на закритій території не дозволено. Галя впевнена, їй мали про це сказати" - розповідає пані Полікарпова.

У ході розмови з'ясувалося, що друг Галини хотів зробити фото. Але виявилося, що у свої 20 років хлопець нічого не знав про небезпеку струму! Він і надалі вважає, що це можна робити, просто цього дня доля була не на їхньому боці.

Фото: Фейсбук Євгенія Полікарпова

Зі слів Євгенії, у Галі тепер маса проблем зі здоров'ям. День лікування коштує близько 10.000 гривень. І це тільки початок. Лікування може затягнутися на півроку, і пластична операція - це квітки. Ураження струмом може потім так вистрілити по здоров'ю, що охо-хо.

"Любомир не хоче просити допомоги. Йому соромно. Але, як йому разом з дружиною впоратись самотужки? Дитина зробила дурницю, але для батьків це не важливо. Вони просто хочуть повернути їй здоров'я" - резюмує авторка посту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: