У Львові соцслужба забрала дитину у батька, який з ножем кидався на патрульних (фото)

48388684_1970337023268060_6157019074049081344_n
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Дитину, батько якої в стані сп’яніння напав на патрульних, вилучили працівники відділу у справах дітей

Вчора ввечері, правоохоронці отримали виклик на вулицю Похилу, де відбувався сімейний конфлікт, повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Коли інспектори прибули на місце, до них звернувся громадянин та повідомив, що його батько, разом зі своєю співмешканкою, перебуває в стані алкогольного сп’яніння, поводиться агресивно та викидає речі з квартири.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Патрульні зайшли в приміщення, де їх зустрів чоловік, який почав нецензурно виражатися і шарпати офіцерів за формений одяг. Раптово порушник витягнув з кишені предмет, схожий на ніж, та почав рухатися в сторону патрульних. Чоловік спробував завдати удар, проте інспектор застосував фізичну силу та обеззброїв нападника.

Після цього, в квартирі, патрульні побачили 1-річну дитину та жінку, яка перебувала в стані сп’яніння. Офіцери викликали на місце слідчих та працівників відділу у справах дітей Франківської районної адміністрації.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

В присутності понятих, слідчо-оперативна група вилучила предмет, схожий на ніж. Уповноважені особи прийняли рішення забрати дитину, оскільки батьки перебували в стані сп’яніння, а умови проживання були неприйнятними для подальшого перебування там.

52-річного чоловіка доставили до відділу поліції. Попередня кваліфікація злочину - ст. 345 Кримінального Кодексу України (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

На даний момент дитину помістили в спеціалізований заклад для дітей.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: