Через відсутність води у Торецьку ввели надзвичайний стан

voda

Через відсутність централізованого водопостачання у місті Торецьк Донецької області ввели режим надзвичайної ситуації місцевого рівня.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.

"Станом на 11:00 17 грудня без централізованого водопостачання залишається 42 813 чоловік. 17 грудня було проведене засідання місцевої комісії ТЕБ та НС, прийняте рішення про відкриття надзвичайної ситуації місцевого рівня", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що забір питної води можливий з водопровідного вузла, який розташований у Торецьку, та смт Новгородське Торецької міської ради.

"Забір технічної води можливий з 4 пожежних гідрантів, встановлених на трубопроводі з технічною водою з цілодобовою подачею води; 3 свердловин з технічною водою, а також 2 природних водойм з можливістю забору води. Додатково мається 7 колодязів питної води розташованих у приватному секторі для самостійного забору технічної води населенням", – зазначили у ДСНС.

Місцевих жителів закликали не робити забір води із систем центрального опалення.

"У воду додаються спеціальні хімічні реагенти, які небезпечні для здоров'я людини, а також виводять з ладу сантехнічні вузли", – пояснили у ВЦА.

Як уточнили у ДСНС, для виявлення місця пориву та проведення ремонтних робіт наразі не надано гарантій безпеки щодо безпечного проведення робіт на аварійній ділянці водогону. З 6:00 18 грудня заплановано підвіз питної та технічної води населенню та до об’єктів інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: