«Гуцулка Ксеня»: у мережі опублікували перший трейлер до української комедії

817282

Українське кіно розвивається стрімкими темпами. Глядачам пропонують переглянути тизер до ще однієї новинки – комедії «Гуцулка Ксеня». Прем'єра фільму запланована на 7 березня 2019 року.

Відомо, що сюжет запальної роботи створений за мотивами творів Ярослава Барнича. Адаптувала сценарій для кінострічки та втілила його в життя талановита Олена Дем’яненко.

У центрі комедії – молодий хлопець Яро, який живе в Америці. Однак парубок змушений повернутись до України, адже батько перед смертю заповів йому 1 мільйон доларів. Та отримати немалу суму парубок зможе тільки після одруження зі свідомою українкою. Знайти наречену хлопець вирішує у колоритній Ворохті.

Яскрава комедія наче знята не в Україні. Це відзначили й користувачі мережі після перегляду першого офіційного трейлеру до фільму «Гуцулка Ксеня». Все тому, що над кінострічкою працювала міжнародна акторська команда: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів’є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре Dakh Daughters. Чималий вклад у створення комедії вніс і популярний гурт «ДахаБраха».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: