На Донбасі поранено двох бійців ООС, окупанти втратили 11 бойовиків

f9f006bf-a3c8-4385-a333-df0048eb4575

У неділю, 16 грудня, російські окупаційні війська 16 разів обстріляли позиції українських військових, у тому числі з озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

З 82-мм мінометів терористи били по позиціях Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Кримське на Луганському напрямку та в районі селища Водяне на Маріупольському напрямку.

Крім того, окупанти стріляли з БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських позиціях біля населеного пункту Новолуганське на Світлодарському напрямку, а також неподалік населених пунктів Новотроїцьке, Піски, Авдіївка, Славне, Тарамчук, Старогнатівка, Кам'янка на Донецькому напрямку та в районі населених пунктів Чермалик, Павлопіль, Лебединське, Водяне на Маріупольському напрямку.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє українських військових зазнали поранень. Натомість, за даними розвідки, упродовж доби 16 грудня окупанти втратили 8 бойвиків загиблими, ще 3 - пораненими.

З початку доби 17 грудня загарбники стріляли по позиціях української армії поблизу населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: