У Львові для дітей з інвалідністю організували збір макулатури

макулатура-сдать-макулатуру

Кошти, отримані з макулатури йдуть на потреби підопічних навчально-реабілітаційного центру "Джерело"-дітей з інвалідністю.

Про це журналістам Дивись.info повідомили організатори акції.

«Ми закликаємо здавати макулатуру не тільки від щоденного вжитку, а й із офісів та підприємств. Таким чином компанії, які використовують багато паперу, можуть заявити про свою соціальну відповідальність. Цей проект не тільки допоможе фінансово допомогти дітям з особливими потребами, а й вплинути на екологічне становище міста», - розповідає координатор проекту Світлана Криницька.

Одна тонна макулатури покриває витрати, які йдуть на одного підопічного центру у місяць, а це близько 3 000 грн,-повідомляють у центрі.

Команда "Джерело" просить львів'ян приєднатись до цієї справи, а саме принести непотрібний папір на проспект Червоної Калини 86а, де власне і розташований навчально-реабілітаційний центр. Також до акції запрошують і підприємства, які дбають про екологію міста. Зазначається, що при потребі представники підприємств можуть отримати спеціальну довідку про утилізацію паперу.

Зазначається, що минулого року завдяки небайдужим львів’янам і благодійній макулатурі було встановлено  6 вікон.

Нагадаємо, що навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований  з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 23 роки роботи, допомогу отримали близько 7 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років. Щодня в центрі займаються 200 дітей та молоді. А 240 родин, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку, отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: