Через брак коштів на опалення Львівська Політехніка вимушена припинити навчання

56941983
Львівська політехніка. Фото: Mapio.net

Навчання для студентів університету розпочнеться 25 лютого.

Повідомляє Zaxid.net

Проректор з науково-педагогічної роботи Львівської політехніки Олег Давидчак повідомив, що зимові канікули розпочнуться з 1 січня і триватимуть до 25 лютого. На час канікул закриють усі 23 корпуси університету.

«Ми склали такий графік, яким запланували довші канікули узимку, натомість ми зменшили літні канікули. 25 лютого наші студенти виходять на навчання і вчаться до 10 червня, потім до кінця червня – сесія, а семестр завершується 30 червня», – зазначив Олег Давидчак.

Зазначається, що продовжити зимові канікули вирішили, зокрема, через здорожчання комунальних послуг.

Давидчак додав, що при плануванні канікул враховувалися можливості оплати комунальних послуг, бо у нас є брак цих коштів. І якщо би не було такої ситуації, то ми могли би розпочати літні канікули з 1 червня, а так починаємо з 1 липня.

У повідомленні йдеться, що вартість комунальних послуг в університеті за один день складає близько 350 тис. грн, що у півтора рази вище, ніж у теплий період року.

Нагадаємо, що Львівська політехніка не вперше іде на канікули через неможливість оплатити комунальні послуги. З 1 лютого до 5 березня 2018 року з цієї ж причини студенти Львівської політехніки навчалися дистанційно, за допомогою спеціальної онлайн-платформи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: