Львівська залізниця отримає ще один відремонтований електропоїзд

48374901_2157014557949825_5281308459671748608_o

Ремонт рухомого складу запланований на перший квартал 2019 року.

Львівська залізниця відправила на ремонт ще один електропоїзд.

Як інформує прес-служба Львівської залізниці, наприкінці минулого тижня львівські залізничники скерували на капітальний ремонт у ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод» електропоїзд серії ЕР-2 №1124 приписки моторвагонного депо Львів.

Нагадаємо, що цього року в експлуатацію у приміському пасажирському русі на Львівській залізниці після капітального ремонту та модернізації на ПрАТ «КЕВРЗ» повернулися електропоїзди ЕР-2Т та ЕР-9Т приписки моторвагонних депо Львів та Здолбунів.

Крім того, для забезпечення рухомим складом приміських пасажирських перевезень на Львівській залізниці реалізовується програма ремонту проміжних вагонів електропоїздів.

Загалом у цьому році фахівці депо власними силами вже повернули в робочий парк 14 вагонів, що були вилучені з експлуатації через несправність колісно-моторних блоків, граничну товщину бандажів колісних пар тощо.

Завдяки цьому, залізничникам удалося збільшити кількість вагонів в 11 електропоїздах, що курсують у приміському сполученні на території магістралі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: