Сигнівка і Рясне-2 найближчим часом стануть перспективними промисловими зонами Львова

2cb3664f-1d4a-4bc0-b90b-2e5fe8055bb7

Упродовж найближчих двох років у Львові мають намір розвивати дві промислові зони – Сигнівка і Рясне-2. 

Про це йшлося на засіданні постійної комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва ЛМР під час розгляду питання «Про затвердження Програми перспективного розвитку промислових зон м. Львова», передає портал депутатів ЛМР.

Заступник начальника управління економіки департаменту економічного розвитку ЛМР Галина Заяць повідомила депутатів, що ці матеріали напрацювала спеціально створена робоча група. Виділено кілька промислових зон, які міститимуть вільні земельні ділянки промислового призначення, передбаченні для розміщення нових промислових виробництв та підприємств або інженерно-транспортної інфраструктури. Одним із завдань напрацьованої програми є створення сприятливих умов для функціонування промислових зон м. Львова.

Упродовж 2019 - 2020 років у Львові мають намір розвивати зону «Сигнівка» площею 92 га, а в 2020 – 2021 роках – промислову зону «Рясне-2» площею 37 га.

Відтак Програму перспективного розвитку промислових зон м. Львова винесуть на затвердження сесії ЛМР.

Секретар постійної комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва ЛМР Петро Адамик відзначив важливість напрацьованої програми, оскільки її основна мета – спроба зберегти виробничий потенціал нашого міста.

Окрім того, як зазначив Петро Адамик, на засіданні комісії депутати розглянули низку інших важливих соціальних та економічних питань. Серед них – про звільнення від сплати земельного податку підприємств військово-промислового комплексу, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, про звільнення від сплати орендної плати за землю релігійних  громад, благодійних організацій тощо.  Ці та інші питання депутати розглянуть на черговій сесії ЛМР, яка відбудеться у четвер, 20 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: