Насіров у суді вимагає мільйон гривень від лікаря, який свідчив у його справі

169567

Відновлений на посаді глави ДФС Роман Насіров, якому закидають зловживання владою, подав до суду на лікаря, який давав на прохання НАБУ свідчення про стан його здоров'я.

Про це у себе у Facebook повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

За її словами, мова йде про кардіолога з Університету імені академіка Стражеска Максима Соколова.

«Перебуваючи під присягою і відповідаючи на питання судді, він озвучив факти про стан здоров'я Насірова. Насіров подав цивільний позов до суду, тому що ці дані оприлюднили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали до поліції заяву про порушення кримінальної справи з тієї ж причини. У суді від лікаря Насіров вимагає 1 млн гривень», - написала Супрун.

Нагадаємо, 2 березня 2017 року Романа Насірова затримали у лікарні Феофанія в рамках розслідування «газової справи», пов'язаної з народним депутатом Олександром Онищенком.

Після цього Солом'янський райсуд Києва заарештував його на два місяці з правом застави, і він вийшов з-під варти після внесення 100 млн гривень.

Насірову закидають зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочку податкових боргів підприємствам, пов'язаним з нардепом Онищенком.

Заданими НАБУ, у період з травня 2015 по березень 2016 року Насіров прийняв низку необґрунтованих і незаконних рішень про розстрочку сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяними у так званій «газовій схемі Онищенка», що завдало збитків державі на загальну суму 2,019 млрд гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: