У Червонограді жорстоко побили чоловіка

1015

Тиждень у реанімації провів 66-річний червоноградець, якого 11 грудня жорстоко побили невідомі.

Тиждень у реанімації провів 66-річний червоноградець, якого 11 грудня жорстоко побили невідомі, передає Нео Радіо.

«11 грудня, після обіду, 66-річний червоноградець повертався додому зі свого гаража, що на вул. Івасюка. Аж раптом почув сильний удар в голову, від якого не міг піднятися. А далі посипались інші… Чоловік втратив свідомість», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування. Про це повідомили у Червоноградському відділі поліції.

Як розповіла дочка Олена: «Батька засипали ударами. Він так пролежав якийсь час, потім приїхала швидка. Реанімували зі струсом головного мозку, переломом грудної клітки, пошкодженою легенею, відкритим переломом ноги, переломом лицевої кістки та численними гематомами. У батька нічого не вкрали. Він вже дав покази слідчим про те, хто так жорстоко повівся з ним».

Після тижня реанімації чоловіка у важкому стані перевели в хірургічне відділення Червоноградської центральної міської лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: