Через карантин ЛКП «Лев» терміново шукає домівки для собак

11036727_1602390403352103_8711481033550952724_n

З 1-14 січня ЛКП «Лев» проводитиме щорічні обов’язкові карантинні заходи. Відтак команда ЛКП "ЛЕВ" просить львів'ян прихистити чотирилапих у себе.

З 1-14 січня ЛКП «Лев» проводитиме щорічні обов’язкові карантинні заходи. Відтак команда ЛКП «Лев» просить львів'ян прихистити чотирилапих у себе.

Про це повідомляє у соцмережі Фейсбук ЛКП «Лев».

"Друзі, у найближчі дні ми познайомимо вас із півтора десятками підопічних ЛКП «Лев», яким необхідно знайти домівки ще цього року, напередодні щорічного карантину на підприємстві. Дуже сподіваємось, що ваша активність та небайдужість допоможуть нам у поширенні цих оголошень та у пошуку домівок для цих чудових чотирилапих", - йдеться у пості.

Це - Клео. Молода собачка, метис бельгійської вівчарки. До ЛКП "ЛЕВ" вона потрапила абсолютно не соціалізована, налякана і з недовірою до людей. Втім щоденний догляд, піклування зробили з цієї красуню гарну домашню собаку, яка стане чудовим другом та охоронцем. Отож, усіх небайдужих львів'ян команда ЛКП "ЛЕВ" просить допомогти знайти домівку для Клео.

Нагадаємо, ознайомитись із чотирилапими, яким необхідно знайти домівку, ви можете на сторінці ЛКП «Лев» у соцмережі фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: