Росія вважає смерть у Дрогобицькій колонії свого військового, який воював на боці бойовиків «ЛНР», вбивством

screenshot24

Росіянина Валерія Іванова, який відбував у колонії Дрогобича термін за участь в бойових діях на Донбасі, вбили. Такого висновку дійшли у Міністерстві закордонних справ Росії, повідомляє прес-служба відомства, повідомляє thebabel.com.ua.

«За наявною у нас інформацією, розтин показав наявність у загиблого численних серйозних ушкоджень, в тому числі перелому 4-ох ребер і закритої черепно-мозкової травми. Це дає підставу припускати умисне вбивство російського громадянина», – заявляють в МЗС РФ.

Представники Генерального консульства у Львові зв'язалися з родичами Іванова і «надають їм необхідну допомогу, в т. ч. у вирішенні питань, пов'язаних з передачею тіла для поховання». Там додали, що розраховують на неупереджене та об'єктивне розслідування загибелі російського громадянина.

9 грудня російський найманець Валерій Іванов, засуджений українським судом за тероризм до 12 років ув'язнення, помер у Дрогобицькій колонії.

Пізніше Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини заявив, що Іванов помер у колонії Дрогобича через падіння з драбини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: