Сьогодні у Львові стартують Всеукраїнські змагання «Новорічний день стрибуна» 

d9131090-1e3c-4199-b1d8-11142b3a2054

Сьогодні, 21 грудня, у Львові відбудуться традиційні змагання з легкої атлетики – Всеукраїнські змагання «Новорічний день стрибуна – 2018».

Загальне керівництво проведенням змагань здійснює федерація легкої атлетики Львівської області (ФЛАЛО), Управління молоді та спорту Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, спортивний клуб Львівського державного університету фізичної культури «СКІФ» та кафедра легкої атлетики ЛДУФК, повідомляє ldufk.edu.ua.

Кафедра легкої атлетики ЛДУФК вперше провела змагання «Новорічний день стрибуна» у нині вже далекому 1969 році. Традиційно змагання складаються з трьох видів легкоатлетичної програми – стрибків у висоту, стрибків у довжину та потрійного стрибка серед чоловіків і жінок. У святковій атмосфері, яку створюють глядачі – ветерани спорту, нещодавні випускники та майбутні абітурієнти ЛДУФК, – відбувається гаряча боротьба за омріяні місця на п’єдесталі пошани. Відбудеться захід на базі «СКІФ» спортивного корпусу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, що знаходиться за адресою вулиця Черемшини, 17.

Зазначимо, що традиційно для «Новорічного дня стрибуна» вхід для усіх категорій шанувальників королеви спорту та загалом вболівальників спорту – вільний.

У стінах легкоатлетичного манежу «СКІФ» на цих змаганнях щорічно бере участь понад 100 стрибунів з різних міст України: Києва, Вінниці, Полтави, Тернополя, Мукачева, Ужгорода, Тячева, Кам’янця-Подільського, Червонограда, Миколаєва, Кропивницького та Львова. Щороку географія учасників збільшується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: