Соцпрацівники Львівщини стануть мобільнішими – для них закупили велосипеди

58346797_1545406428_613x408.66666666667_3_0

Для соціальних робітників районних територіальних центрів соціального обслуговування, які надають соціальні послуги незахищеним мешканцям гірських територій Львівської області, закупили 221 велосипед.

Про це повідомили в ЛОДА.

Загалом велосипеди отримають соціальні робітники Дрогобицького, Турківського, Старосамбірського, Сколівського, Самбірського районів.

Соціальні працівники територіальних центрів мають чимало одиноких і хворих людей похилого віку та за день проходять не один кілометр. Нерідко соціальні працівники приносять замовлення підопічних: продукти харчування, ліки, продовольчі товари. Крім цього, їм ще необхідно зробити чимало хатніх справ  вдома у них: прибрати, виконати іншу хатню роботу, допомогти у приготуванні їжі тощо.

Транспорт, який було придбано для соціальних робітників, стане у нагоді під час виконання функціональних обов’язків із надання соціальної допомоги людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах.

Станом на 20.12.2018 згідно умов поставки товару передано 50 велосипедів у Сколівський та 44 велосипеди у Старосамбірський райони.

До кінця 2018 року буде передано усі велосипеди до районних територіальних центрів.

Закупівлю велосипедів здійснено в рамках програми «Нові точки зростання для сталого розвитку гірських територій Львівської області».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: