Як львів'яни оцінили роботу міської ради та Садового (дослідження)

IMG_0516-1-1

Агенція «Соціоінформ» на замовлення ІА Дивись.info підготувала соціологічне дослідження щодо електоральних настроїв львів'ян та оцінки ними ефективності влади.

Згідно з результатами дослідження, більшій частині опитаних було важко однозначно оцінити роботу органів міської влади. Так, на запитання, чи задоволені мешканці Львова роботою Львівської міської ради, більшість завагалася відповісти однозначно. Схильні роботу ЛМР оцінювати позитивно – 31,7%, негативно – 29,6%. Майже 39% відповіли на це запитання «і так, і ні».

Повні результати дослідження читайте тут.

Цікаво, що роботою міського голови задоволені більше. Так, позитивно чи швидше позитивно оцінили успіхи Андрія Садового майже 43% опитаних.

Щодо майбутніх місцевих виборів, то найбільший сегмент опитаних зауважив, що хотів би зміни мера міста, проте не бачить альтернативи Садовому (35,1%). Трохи менше опитаних хотіли би переобрання Садового на посаду голови ЛМР на наступних виборах (34,6%), а от 21% львів’ян вважає, що міського голову треба неодмінно змінити. Варто зауважити, що майже кожен десятий мешканець Львова (9,1%) не визначився із позицією у цьому питанні.

Дослідження проведене на замовлення ІА «Дивись.info». Метод - формалізоване інтерв’ю, обличчям до обличчя в оселі респондента, вибірка – 800 осіб, похибка дослідження (+/-3%).

Результати соціологічного дослідження є інтелектуальною власністю Інформаційної агенції «Дивись.info» та агенції соціологічних досліджень «Соціоінформ» та оберігаються законами про інтелектуальну власність та авторське право. Повне або часткове використання даних дослідження можливе лише за умови прямого відкритого гіперпосилання на «Дивись.info» у першому або другому абзаці тексту. Недотримання умов використання інформації вважатиметься порушенням авторських прав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: