Львівські правоохоронці розповіли, як будуть забезпечувати правопорядок у Новорічні та Різдвяні свята

2076120
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Основні зусилля поліцейських будуть скеровані на попередження та недопущення вчинення кримінальних злочинів, порушень публічного порядку та використання піротехнічних засобів під час масових заходів з нагоди святкування Різдва та Нового 2019 року.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Львові основну увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічної безпеки у центральній частині міста, де проходить Різдвяний ярмарок, біля новорічної ялинки на проспекті Свободи та на площі Ринок, де проводитимуться масові заходи. Очікується, що до нашого міста приїдуть туристи з різних куточків України, а також іноземців.

У святкові дні буде збільшено кількість поліцейських нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створено додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких входитимуть експерти-вибухотехніки та кінологи.

Поліцейські звертаються до мешканців Львова та області, а також до гостей нашого міста з проханням дотримуватись правил поведінки під час святкувань, не порушувати публічних порядок та бути взаємоввічливими.

«Пам’ятайте, що більшість правопорушень люди скоюють, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння – це, зокрема, хуліганства, бійки, сімейні та побутові конфлікти. Тому не зловживайте спиртним і поводьтесь відповідально» - наголошують правоохоронці.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, телефонуйте  на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: