У Львові всі різдвяні ярмарки зупиняють роботу, - рішення міської ради (фото)

IMG_2423-630x420

До такого висновку прийшли під час комісії з надзвичайних ситуацій ЛМР, - повідомляє голова прес-служби міської ради Христина Процак.

«Результати засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо ситуації на різдвяному ярмарку: Призупинити роботу різдвяних ярмарків на просп. Свободи, площі Ринок та просп. Червоної Калини на час роботи комісії з обстеження. Комісійно обстежити ярмарки на просп. Свободи, площі Ринок та просп. Червоної Калини на наявність газового устаткування, перевірити стан протипожежної безпеки», - йдеться у повідомленні.

Але на цьому заходи з посилення безпеки не завершуються. Комісія з НС вирішила наказати головам Галицької та Сихівської районних адміністрацій створити комісії у складі представників ДСНС, Держспоживслужби, Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, КП «Адміністративно-технічне управління», управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, управління безпеки міста ЛМР. Районним комісіям провести обстеження ярмарків до 17.00 год 23 грудня та надати висновки про подальшу роботу. Управлінню охорони здоров’я постійно надавати медикаментозне забезпечення постраждалих. Департаменту економічного розвитку спільно з юридичним департаментом скерувати звернення в правоохоронні органи для проведення розслідування та притягнення до відповідальності винних осіб, у межах чинного законодавства.

Фото: ІА "Дивись.Інфо"

"Також міський голова Андрій Садовий озвучив пропозицію – здійснити перевірку всіх закладів громадського харчування міста Львова, включно з МАФами, павільйонами тощо, і в разі виявлення фактів порушень пожежної безпеки – передавати їх у відповідні органи", - додала Христина Процак.

Нагадаємо, сьогодні у центрі Львова орієнтовно через вибух газового балону сталася пожежа на різдвяному ярмарку. В результаті 4 особи опинилися у лікарні.

Детальніше про пожежу читайте та дивіться тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: