Як прикрасити ялинку в Новий 2019 рік Свині

image
Фото: відкриті джерела

Новий рік 2019 настане дуже скоро, а значить, часу, щоб підготуватися залишається все менше. Щоб ялинка виглядала красиво і стильно, її оформлення слід продумати заздалегідь.

Новорічну ніч жителі багатьох країн чекають з великим нетерпінням, адже це яскравий і навіть в якомусь сенсі чарівне свято. Під бій курантів загадываются бажання, вибухають хлопавки, в келихах іскриться шампанське, а в повітрі витає запах мандаринів.

Покровителькою 2019 року є жовта Свиня, яка любить розкіш. У той же час, не потрібно переборщувати з прикрасами, щоб дерево не виглядало яскравим і позбавленим смаку.

Фото: відкриті джерела

Щоб вшанувати покровительку 2019 року необхідно вибрати іграшку із зображенням Свині. Крім того, квітами наступного року буде жовтий, золотий, жовтогарячий і бежевий. Разом з тим, стихією наступного року буде Земля, тому, вибираючи іграшки на ялинку, звертайте увагу на натуральні прикраси, такі, як жолуді, шишки, горіхи і фрукти.

Фото: відкриті джерела

Прикрасити ялинку також можна різної мішурою. До її вибору також необхідно підійти обдумано, адже біла і срібна мішура допоможе залучити в домівку гармонію, червона – любов, а золота і жовта – багатство.

Як прикрасити ялинку в класичному стилі

Фото: відкриті джерела

Класика в одязі передбачає чорний низ, білий верх, а от у випадку з вбранням для новорічної ялинки все набагато позитивніше, хоч кількість відтінків теж буде обмежено двома або трьома. Найбільш популярна палітра фарб для даного стилю — червоний в поєднанні з золотим або срібним.

За формою і розміром ще більш суворе обмеження: іграшки на класичній ялинці повинні бути ідентичні один одному. Якщо порушити цю вимогу оформлення, зникнуть шарм і витонченість композиції.

Фото: відкриті джерела

Однак з кожного правила завжди є виключення. Одну, відмінну від червоних, золотих і срібних куль, іграшку все-таки можна повісити, причому на саме видне місце. Тільки це має бути дійсно оригінальне і красиве прикраса, буде краще, якщо ви проявіть фантазію і виконайте його своїми руками.

Довершити образ хвойної модниці в класичному стилі можна червоними або золотими намистами, а також світлодіодним гірляндою відповідних кольорів.

Ялинка в європейському стилі

Фото: відкриті джерела

Європейці не дуже-то люблять різнобарвну недоладність, вважаючи за краще обмежувати себе у виборі прикрас двома, максимум трьома відтінками. Це можуть бути будь-які кольори, які гармонійно поєднуються між собою.

Традиційно у європейців присутні золоті або сріблясті тони, що символізують матеріальне благополуччя, також популярні червоний, синій, білий і зелений. Іноді і зовсім вибирається єдиний відтінок прикрас, але при цьому поверхня одних куль глянсова, а інших — матова.

Варіантів форми іграшок не так вже багато, немає великої різноманітності, яке ми звикли бачити на радянських ялинки. В Європі популярні дзвіночки, чобітки, банти і бурульки, не чужі й класичні кулі. Також на ялинці можуть бути присутніми і квіти, але не які-небудь, а пуансетія, квітуча саме в холодну пору року.

Новорічна ялинка 2019 по фен-шуй

Фото: відкриті джерела

Гуманний підхід, якому суперечить зрізання живого дерева, зводитися до покупки штучного. Але, в Китаї, наприклад, вважають, що штучна ялинка має мертву енергетику і тим самим здатна притягти тільки біди. Водночас, як жива ялина має настільки сильну енергетику, що здатна кардинально змінити життя людини.

Для вибору місця, де буде красуватися головна новорічна прикраса, необхідно керуватися в першу чергу не вашим бажанням, а правилами фен-шуй. Якщо, звичайно, ви хочете привернути в своє життя удачу.

Згідно з ученням фен-шуй, кожен будинок можна розділити на сектори, які відповідають за певну сферу життя людини. Відповідно, яку сферу життя ви хочете поліпшити – той сектор для ялинки і вибирайте:

  • північ – кар'єра, успіх;
  • південь – слава, саморозвиток;
  • захід – творче зростання, діти;
  • схід – сім'я, здоров'я;
  • північний захід – подорожі, відрядження;
  • північний схід – знання, досвід;
  • південний захід – любов, шлюб;
  • південний схід – гроші, удача, процвітання.

Тільки пам'ятайте, що який би сектор в квартирі ви не вибрали, там необхідно обов'язково навести порядок і прибрати всі непотрібні речі, які можуть послабити потоки позитивної енергії новорічної ялинки.

Оригінальні ідеї прикраси новорічної ялинки

Не існує рекомендацій щодо того, як правильно прикрасити ялинку. Все має йти від серця і подобатися господаря будинку і його близьким людям. Останнім часом стало модним використовувати цей Новорічний атрибут для самовираження, демонстрації основної ідеї. Наприклад, морська тематика передбачає присутність на деревце черепашок, морських зірок, тіни як мішури.

Фото: відкриті джерела

Тим, хто мріє про багатство, варто прикріпити до ялинових лап грошові купюри, а майбутній автовласник може зробити ставку на присутність на деревце маленьких моделей бажаного автомобіля. Красиво прикрасити живу або штучну ялинку вдома можна кулями, обв’язаними пряжею і сусідніми з в’язаними міні-чобітками, рукавичками, шапочками.

Фото: відкриті джерела

Для втілення в життя своїх фантазій навіть не потрібно мати справжню лісову красуню. Можна намалювати на стіні або використовувати готову аплікацію, а самі іграшки та інші аксесуари прикріплювати на стіну скотчем або кнопками.

Дуже незвично виглядає лісова красуня, на лапах якій висять покриті лаком сухофрукти, кружечки цитрусових, розписні пряники, дерев’яні вироби, гірлянди з міні-листівок.

Як прикрасити ялинку, щоб залучити в своє життя багатство, удачу і любов

Фото: відкриті джерелаіграш

У прийдешньому році поблажливим кольором залишається жовтий, тому на новорічній ялинці обов'язково повинні бути присутніми золоті, жовті або бежеві прикраси. Крім того, що цей колір подобається покровительці року Свині, він несе в собі сильну енергетику, за допомогою якої ви зможете залучити гроші і удачу.

Аналогічним ефектом володіють блискучі прикраси. Тому необхідно прикрасити новорічну ялинку дощиком або мішурою, можна приготувати до свята яскраві конфетті та бенгальські вогні.

Прийдешній рік пройде під заступництвом земної стихії. Залучити удачу можна за допомогою прикрас з природного матеріалу. Шишки, жолуді, незвичайні мінерали або підвіски з каменів також можуть стати учасниками новорічного декору.

Щоб побалувати покровительку року, можна прикрасити дерево солодощами. В обмін на це вона буде допомагати вам до кінця року і обов'язково допоможе домогтися успіху.

Щоб привабити багатство, ви можете у підстави ялинки заховати кілька монет і задекорувати їх мішурою або іншим способом. Монетки повинні полежати під ялинкою в новорічну ніч, а витратити їх варто, вклавши в корисну в господарстві річ для дому. Можна також зробити прикрасу своїми руками, використовуючи монети різного номіналу, і тоді її варто повісити на видне місце для залучення успіхів.

Прикраси червоного і рожевого кольору ідеально підійдуть для тих, хто бажає знайти свою любов в новому році. Також з їх допомогою можна зміцнити відносини з коханою людиною. Тим, хто бажає зустріти другу половинку, необхідно прикрасити ялинку іграшками у вигляді сердець і ангелів.

Щоб налагодити гармонію в родині, необхідно віддати перевагу білим прикрасам, так як їх енергетика позитивно позначиться на відносинах домочадців. Щоб внести пристрасть у відносини з коханим, можна прикрасити деревце гірляндою з червоними лампочками, і тоді вогонь любові в серці партнера ніколи не згасне.

Також за допомогою ялинки можна залучити певну людину. У цьому випадку необхідно написати її ім'я на папірці і повісити на верхівку дерева. За допомогою такого простого ритуалу ви зможете завоювати увагу чоловіка, який вам небайдужий, і вже в новому році він нагадає про себе.

Колектив ІА "ДивисьІнфо" бажає вам щастя і успіхів в Новому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: