Російський співак, якого не пустили в Україну, пообіцяв судитися

viktor-saltykov-v-sekret-na-million

Російський співак Віктор Салтиков заявив, що подасть позов через недопущення його на територію України.

Російський співак Віктор Салтиков заявив, що подасть позов через недопущення його на територію України, передає Громадське.

За словами Салтикова, його не пропустили через відсутність грошей, хоча він «не малобюджетна людина». Після відмови у в'їзді співак пообіцяв подати в суд.

«Я нинішнього року був чотири рази, а цього разу не пустили. Пояснили це відсутністю грошей, я не малобюджетна людина, у мене є гроші (сміється). Маленька дівчинка ухвалила таке рішення. Я буду подавати в суд на українську владу».

Також російський виконавець пообіцяв усім ЗМІ «розповісти про демократію в Україні».

«Я сюди летів, ризикував життям. Порушення прав людини. Нехай вони за свій рахунок мене відправлять бізнес-літаком так само, як я сюди летів, витрачав гроші, це перше. Друге, тепер у всіх ЗМІ я розкажу, яка демократія в Україні, а саме в Києві», — сказав Салтиков на оприлюдненому в своєму Instagram відео.

Станом на 17 грудня через запровадження воєнного стану в Україну не пропустили понад 1300 росіян.

6 грудня до України не пустили російську журналістку Анастасію Дроздову, координаторку проекту підтримки журналістських розслідувань Muckrakers-Russia та ще трьох журналісток з Росії.

4 грудня журналістку російського телеканалу «Дождь» Євгенію Зобніну не пустили в Україну.

Як повідомлялося, в Україну не впустили актора та танцівника Ільдара Тагірова, який мав взяти участь у прем'єрі вистави DIALOGY в Одесі.

30 листопада в Україну не впустили російського артиста балету Андрія Меркур’єва, який їхав до Одеси, аби подивитися виставу, яку він поставив у 2014 році в Одеському театрі опери й балету.

30 листопада Україна обмежила в'їзд росіянам чоловічої статі віком від 16 до 60 років. Винятком для в’їзду чоловіків з громадянством Росії може бути гуманітарна мета, наприклад, похорон. Ця заборона діятиме на час воєнного стану, до 26 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: