Бойовики активізувалися: за добу 20 разів порушили режим тиші на Донбасі

1051106
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Протягом учорашньої доби бойовики на Донбасі активізувалися та використовували заборонені види зброї.

Про це йдеться у ранковому зведенніООС станом на 07:00 25 грудня.

«24 грудня російські окупаційні війська 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 7 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами», - йдеться у повідомленні.

Серед найбільш небезпечних напрчмків - Кримське, Кряківка, Піски, Луганське та Гнутове, - зазначають в штабі ООС. Черех обстріли поранено троє українських захисників.

Читайте також: Ще три парафії УПЦ МП Львівщини приєднались до Православної Церкви в Україні

«Зокрема, ворог здійснив обстріли двічі: з мінометів калібру 120 та 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, та селища Піски - на Донецькому напрямку, а із мінометів калібру 82 мм по населеному пункті Кряківка на Луганському напрямку, селища Луганське на Донецькому напрямку, та селища Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

«Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби. Протягом минулої доби троє військовослужбовців отримали поранення, - додали у штабі ООС. - За даними розвідки, 24 грудня одного окупанта було знищено та шість поранено. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: