«Ми ще не закінчили»: актор Кевін Спейсі записав перше відеозвернення за рік після звинувачень у домаганнях

819144

Голлівудський актор Кевін Спейсі, відомий роллю Френка Андервуда у серіалі «Картковий будиночок», записав перше відеозвернення за рік після обвинувачення в домаганнях.

Зазначимо, що у прокуратурі штату Массачусетс 24 грудня повідомили про початок судового процесу проти Спейсі за звинуваченням у домаганнях і нападі. 7 січня Спейсі пред'являть офіційні кримінальні звинувачення.

Посилання на відео під назвою Let Me Be Frank («Дозвольте мені побути Френком/щирим», гра слів), актор опублікував у своїх акаунтах в соцмережах, які закинув у жовтні 2017 року.

«Звичайно, вони намагалися розлучити нас, але те, що є між нами, надто міцне. Зрештою, ми ділилися усім один з одним. Я розповідав вам про свої найпотаємніші й найтемніші секрети. Я показав вам, на що здатні люди. Я шокував вас своєю чесністю, але частіше за все я кидав вам виклик. І змушував думати. І ви вірили мені, навіть коли знали, що цього робити не варто», — каже Спейсі у зверненні.

«Тож ми ще не закінчили, і не має значення, що кажуть інші. Крім того, я знаю, чого ви хочете. Ви хочете, аби я повернувся» — додає він.

«Звичайно, хтось вірить у все це і очікує, що я зізнаюся у всьому. Вони просто помирають від очікування, коли ж я заявлю, що все сказане було правдою, і я отримав те, на що заслуговував. Однак чи не було б все так легко, якби все було так просто? Тільки ми з вами знаємо, що це ніколи не просто – ні в політиці, ні в житті. Але ж ви не віритимете в найгірше без доказів. Ви ж не вдаватиметеся до звинувачень без фактів, чи не так? Ні, Ви розумніші. У будь-якому разі всі ці припущення зроблені з такого незадовільного закінчення думати, що це могло б бути такими пам'ятними проводами… Ми не боялися ані того, що ми казали, ані того що ми робили, і ми досі не боїмося. Тому що я можу обіцяти вам: якщо я не поплатився за речі, які, як ми знаємо, я скоїв, я точно не збираюся платити за те, чого я не робив. Звісно, вони скажуть, що у мене немає поваги і я граю не за правилами. Як наче досі я грав хоч за чиїмись правилами. Цього ніколи не було і вам це подобалося. У будь якому разі, попри нісенітниці, заголовки, імпічменте без суду, попри все, навіть попри мою власну смерть, я почуваюся на диво добре і моя впевненість зростає з кожним днем, що зовсім скоро, ви дізнаєтеся усю правду. Але зачекайте хвильку. Я тут подумав, ви ж навіть ніколи насправді не бачили, як я помираю. Висновки бувають такі оманливі. Скучили за мною?», — каже Спейсі від імені свого персонажа — президента Френка — й одягає перстень, який належав йому в серіалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: